Αισθητικη Προσωπου

Αφαίρεση Buccal Fat Pad – Μικρολιποαναρρόφηση Προσώπου

Cover (8)

Αν θέλετε να «λεπτύνετε» το πρόσωπο σας και να τονίσετε ελαφρώς τα ζυγωματικά σας, η μείωση του λιπώδους σώματος της παρειάς (buccal fat pad) είναι η επέμβαση που χρειάζεστε!

Πρόκειται για τη αφαίρεση του βυκανητικού λίπους, του λίπους δηλαδή που δίνει όγκο στα μάγουλα, και κάνει το περίγραμμα του προσώπου πιο στρογγυλό. 

Ενδείκνυται σε πρόσωπα στα οποία υπάρχει πλεονάζων λίπος στις παρειές το οποίο «εξαφανίζει» τις φυσικές γωνιές του προσώπου και δίνει καμπυλότητα στο περίγραμμα.

Η επέμβαση είναι εύκολη και πραγματοποιείται εύκολα στο ιατρείο υπό τοπική αναισθησία. Διενεργείται με μια μικρή τομή μέσα από το στόμα, και δε διαρκεί περισσότερο από 30’ – 45’ λεπτά. Το αποτέλεσμα είναι μόνιμο!

TIP:  Η μείωση του λιπώδους σώματος της παρειάς μπορεί να συνδυαστεί και με μικρό-λιποαναρρόφηση από το προγούλι (εφόσον υπάρχει ένδειξη) ώστε να τονιστεί ακόμα περισσότερο το περίγραμμα του προσώπου!

“Γράφει ο Dr. Ιωάννης Χατζηστεφάνου MD, PhD, aFACS, Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, Διευθυντής O.M.S. Στόμα – Γνάθος – Πρόσωπο”

Join the conversation