Αισθητικη Προσωπου

NueVibe®: Μια Πρωτοποριακή Μέθοδος

Cover (2)

To Botox προλαμβάνει ή μειώνει τα σημάδια της γήρανσης μειώνοντας τη μυϊκή δραστηριότητα. Είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη διόρθωση ρυτίδων στο μέτωπο (Forrehead lines), το μεσόφρυδο (Frown lines) και το πόδι της χήνας (Crow’s lines).

Η ομάδα της OMS Total Care χρησιμοποιεί το NueVibe®, μια πρωτοποριακή μέθοδο σχεδόν ανώδυνης εφαρμογής ενέσιμων κοσμητικών θεραπειών.

Πώς λειτουργεί το NueVibe®;

Πολλοί ασθενείς φοβούνται πολύ τις βελόνες πράγμα που μπορεί να τους αποτρέψει να επισκεφθούν τον γιατρό τους. Αυτός ο φόβος εμποδίζει τους ασθενείς να λάβουν τη θεραπεία που χρειάζονται ή που θέλουν για να βελτιώσουν την αυτοπεποίθησή τους. Με το NueVibe® οι ασθενείς δεν θα αναβάλουν ξανά τα ραντεβού τους!

Με το, σχεδόν, ανώδυνο σύστημα ένεσης, οι ασθενείς λαμβάνουν ενέσεις χωρίς πόνο. Κατά τη διάρκεια μιας μελέτης, το 95% των ασθενών διαπίστωσαν ότι η χρήση του NueVibe® αλλάζει την αντίληψή τους για τη λήψη ενέσεων.

Για να δημιουργήσει μια σχεδόν ανώδυνη εμπειρία, το NueVibe® παράγει μια ελαφριά δόνηση στο σχήμα “Τ”. Ο γιατρός πιέζει το NueVibe® κοντά στο σημείο που γίνονται οι ενέσεις. Όταν οι αισθήσεις δόνησης και ένεσης εμφανίζονται κατά τη διάρκεια της ίδιας περιόδου, η αίσθηση της δόνησης φτάνει πρώτα στον εγκέφαλο, εμποδίζοντας την ανάγνωση της αίσθησης της ένεσης από τον εγκέφαλο.

Ως αποτέλεσμα, οι ασθενείς δεν αισθάνονται την ένεση. Με το NueVibe®, οι ασθενείς δεν χρειάζεται πλέον να αισθάνονται άγχος ή φόβο για τις βελόνες. Η εφαρμογή ενέσιμων κοσμητικών θεραπειών μπορούν, πλέον, να εκτελεστούν με μια σχεδόν ανώδυνη εμπειρία!

Εάν σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα ή εάν σκέφτεστε να υποβληθείτε σε κάποια αισθητική παρέμβαση στο πρόσωπο, θα χαρούμε να σας δούμε από κοντά και να λύσουμε όλες τις απορίες σας. 

“Γράφει ο Dr. Ιωάννης Χατζηστεφάνου MD, PhD, aFACS, Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, Διευθυντής O.M.S. Στόμα – Γνάθος – Πρόσωπο”

Join the conversation