Πρωτοποριακή Επέμβαση Υπολογιστικά Ογκολογικής Εκτομής
Αισθητικη Προσωπου

Πρωτοποριακή Επέμβαση Υπολογιστικά Καθοδηγούμενης Ογκολογικής Εκτομής και Αποκατάστασης Προσώπου και Οφθαλμικού Κόγχου

Cover (21)

Πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία για 1η στην Ελλάδα υπολογιστικά καθοδηγούμενη ογκολογικής εκτομή οφθαλμού, ζυγωματικού οστού, άνω γνάθου και ρινός, ακολουθούμενη από υπολογιστικά καθοδηγούμενη αποκατάσταση του προσώπου και του οφθαλμικού κόγχου. Η πρωτοποριακή και πολύωρη αυτή επέμβαση ογκολογικής εκτομής και αποκατάστασης προσώπου – γνάθων και οφθαλμικού κόγχου σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με την πλέον σύγχρονη τεχνολογία αιχμής, ώστε να επιτευχθεί η λειτουργική (ομιλία, κατάποση, μάσηση) και αισθητική (περίγραμμα προσώπου) αποκατάσταση του ασθενούς και να μπορέσει να επανενταχθεί ομαλά και χωρίς προβλήματα στη κανονικότητα της ζωής του.
Το εξατομικευμένο IPS ένθεμα ζυγωματικού οστού και οφθαλμικού κόγχου, σχεδιάστηκε από τη χειρουργική ομάδα σε συνεργασία με μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες κατασκευής ενθεμάτων στο κόσμο, με έδρα τη Γερμανία, και χρησιμοποιήθηκε για 1η φορά στην Ελλάδα.

Για τη IPS (Individual Patient Solutions) επέμβαση αποκατάστασης προσώπου και οφθαλμικού κόγχου γίνεται μετά από εξατομικευμένο σχεδιασμό ο οποίος βασίζεται στην υπολογιστικά καθοδηγούμενη 3D Ανάλυση των οστικών δομών και των αναλογιών του προσώπου και του οφθαλμικού κόγχου με τη βοήθεια εξειδικευμένων τεχνικών της εταιρείας. Στις μέρες μας, η επανορθωτική χειρουργική προσώπου μπορεί, χρησιμοποιώντας τεχνολογία αιχμής να φθάσει σε υψηλού επιπέδου αποτελέσματα, καλύπτοντας σε μεγάλο βαθμό τις λειτουργικές και αισθητικές απαιτήσεις των ασθενών μας.

“Γράφει ο Dr. Ιωάννης Χατζηστεφάνου MD, PhD, aFACS, Γναθοπροσωπικός Χειρουργός, Διευθυντής O.M.S. Στόμα – Γνάθος – Πρόσωπο”

Join the conversation